Naisen rusketusaddiktio lähti käsistä – haluaa aina vain tummemmaksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monet tutkimukset vuosien varrella ovat vahvistaneet sitä käsitystä, että liiallinen auringon ottaminen ei ole hyväksi ihmiselle. Perinteisen rusketuksen hakemisen paikalle on pyritty tuomaan erilaisia tekorusketustuotteita, jotka ovat parempia käyttäjänsä terveyden kannalta.

Tekorusketustuotteiden olemassaolosta huolimatta moni omistaa silti paljon aikaa perinteiselle ruskettumiselle. Moni hyödyntää esimerkiksi solariumlaitteita, joiden säteily ruskettaa käyttäjiään. Nämä laitteet ovat kuitenkin yhtä vaarallisia kuin auringon säteily.

Nyt netissä hämmentää 22-vuotias Hannah Tittensor, joka on täysin koukussa solariumissa käymiseen. Pohjois-Irlannissa asuva neitokainen on ajoittain niin tumma, että häntä on luultu ulkomaalaiseksi. Erityisen huolestuttavaa on Hannahin käyttämä laiton ruiske, jonka hän uskoo lisäävän rusketuksen syvyyttä.