Clueless-elokuvan tähdet jälleen yhdessä – osoittivat kunniaa edesmenneelle Brittany Murphylle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Alicia Silverstonen tähdittämä Clueless oli yksi ilmestymisvuotensa hiteistä ja edelleen yksi 90-luvun rakastetuimmista teinielokuvista. Nyt elokuvan tähdet ovat jälleen kokoontuneet yhteen.

Näyttelijät Alicia Silverstone, Paul Rudd, Breckin Meyer ja Donald Faison poseerasivat yhdesä Instagramissa jaetussa kuvassa. Vuoden 1995 hittielokuvan tähdet nähtiin yhdessä Chicago Comic & Entertainment Expo -tapahtumassa.

Tähdet osoittivat samalla kunniaa elokuvassa näytellyttä, vuonna 2009 keuhkokuumeeseen ja lääkkeisiin kuollutta Brittany Murphyä kohtaan. Alicia Silverstone kertoo Page Six -sivuston mukaan olleensa paikalla Murphyn koe-esiintymisessä ja tienneensä heti tähden olevan oikea rooliin.

– Murphy oli aina niin hymyileväinen ja ihana, elokuvassa Josh Lucasia esittänyt Paul Rudd kommentoi.