Mick Jaggerin tytär lomailee Lapissa – mahtavaa Suomi-mainosta!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Rolling Stones -rokkiyhtyeen keulahahmo Mick Jaggerin mallitytär, 27-vuotias Georgia May Jagger lomailee parhaillaan Suomen Lapissa. Kaunotar on julkaissut lomaltaan kuvia Instagramiin.

75-vuotiaan Mick Jaggerin tytär Georgia May Jagger on luonut viime vuosien aikana uraa mallina. Alunperin 18-vuotiaana kuuluisuuteen noussut nainen on nähty muun muassa rohkeissa mainoksissa. Suomessa lomaileva Jagger on viettänyt lomaansa muun muassa eläimiä hoitaen. Hän kertoo myös nähneensä poroja.

Georgia May Ayeesha Jagger on Mick Jaggerin ja hänen entisen mallivaimonsa Jerry Hallin tytär. Hän on ehtinyt lyhyellä urallaan poseerata jo muiden muassa Vogue ja Vanity Fair -lehtien kansikuvissa sekä Versacen mallina.