Nerokas vinkki valkoisten tennareiden puhdistamiseen – yksi aine riittää!

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Valkoisia lenkkareita ja tennareita on lähes mahdotonta pitää puhtaana. Nyt netissä leviää yksinkertainen vinkki, jonka avulla kengistä saa säihkyvän valkoiset ennennäkemättömän vaivattomasti.

Avuksi tarvitsee vain hammasproteesin puhdistustabletteja. Naiset kautta maailman ovat hoksanneet hyödyntää edullisia puhdistustabletteja kodin paikkojen siistimisessä liottamalla tabletteja veteen. Nyt tablettien avulla on puhdistettu valkoiset kengät.

Ali Moore liotti kolme hammasproteesien puhdistustablettia lämpimään veteen. Hän puhdisti kenkien pintaa hieman hammasharjalla ja antoi aineen vaikuttaa yön yli. Seuraavana päivänä hän pesi kengät pesukoneessa ja antoi kuivua auringonpaisteessa. Muutosta voi ihastella MamaMia-sivustolla.