Mitä ihmettä? Jennifer Lopezin bikinivartalo kuin fitness-tähdellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinolaulaja Jennifer Lopez ja baseball-tähti Alex Rodriguez menivät taannoin kihloihin. Pian kihlautumisuutisen jälkeen mediassa alkoi kuitenkin uutisointi Rodriguezin uskollisuudesta. Miehen on väitetty pettäneen Jennifer Lopezia kuusi viikkoa ennen kosintaa.

Nyt JLo nähdään poseeraamassa seksiä tihkuvassa bikinikuvassa, jossa hän esittelee upeaa vartaloaan vaaleanpunaisissa bikineissä. Poptähden vartalo on kuin fitness-tähdellä.

Brittiläinen Playboy-malli Zoe Gregory kertoo Alez Rodriguezin olleen häneen yhteydessä kuukauden ajan joulukuun lopulta lähtien. Jennifer Lopezin kihlattu pyysi mallin mukaan häntä ryhmäseksiin ja lähetteli lisäksi naiselle alastonkuviaan.

View this post on Instagram

#beachbums 🌅🌴💕

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on