Kim Kardashian ei halua presidentiksi – aikoo silti muuttaa epäkohtia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rikkaan ja edesmenneen asianajajan Robert Kardashianin lapset ja ex-vaimo Kris Jenner ovat nousseet maailman seuratuimmaksi perheeksi heistä kertovan realityohjelman ansiosta. Kaikki alkoi Kim Kardashianin seksivideosta, joka levisi netissä nostaen hänen nimensä kaikkien huulille ja lehtien otsikoihin.

Nyt miljardiomaisuuden kerryttänyt perhe on laajentanut osaamisaluettaan televisiojulkisuudesta myös yritysmaailman ja politiikan puolelle. Esimerkkinä perheen kuopus Kylie Jenner, joka on maailman nuorin itsemenestynyt miljardööri kosmetiikka-alan yrityksensä ansiosta.

Myös Kim Kardashianilla on oma kosmetiikkamerkki hajuvesineen. Eniten hän on kuitenkin keskittynyt perheeseensä sekä neljännen lapsen saapumiseen yhdessä räppäriaviomies Kanye Westin kanssa. Lapsi syntyy lähiaikoina sijaissynnyttäjän avulla.

New York Times kysyi 38-vuotiaalta realityjulkkis Kim Kardashianilta, oliko hänellä aikomuksia pyrkiä mukaan presidentinvaalikampanjaan vuonna 2020 ehdokkaaksi.

Nainen sanoi, että hänen elämänsä on nykyisin yhtä hullunmyllyä neljännen lapsen saapumisen vuoksi, joten presidenttihaaveet eivät tule kuuloonkaan. Hän myös myöntää, että ei välttämättä pystyisi käsittelemään ammattiin liittyvää stressiä.

Sen sijaan nainen haluaa aktiivisesti olla mukana poistamassa kuolemantuomiota Kaliforniasta. Hänen mukaansa oikeusjärjestelmän tulisi olla nykyistä reilumpi ja oikeudenmukaisempi. Kardashian peräänkuuluttaa parempia tapoja tuomittujen rankaisemiseen.

View this post on Instagram

Morning ✨

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on