NASA:n livelähetys katkaistiin – avaruuskävelyn taustalla näkyi UFO

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

NASA julkaisi äsken livevideota ISS:n kansainväliseltä avaruusasemalta. Videolla nähtiin avaruuskävelyä suorittavan Nick Haguen tekemiä huoltotoimenpiteitä. Yhtäkkiä taustalla olevan maapallon lähellä näkyi lentävä alus.

Yhdysvaltojen ilmailu- ja avaruushallintovirasto NASA julkaisee aika ajoin livelähetyksiä avaruudesta. Express-lehdessä on kerrottu, kuinka ISS-asemalta julkaistu video on katkaistu taustalla vilahtaneen aluksen näkymisen jälkeen. Ensin videoon tuli häiriöitä, kunnes lähetys lopulta katkesi.

Ennen yhteyden katkeamista ihmiset kuitenkin näkivät valkoisen pisteen lähellä maapallon ilmakehää. UFO-havainnoista aktiivisesti raportoiva ja uutisoiva Youtube-käyttäjä Tyler Glockner kertoi havainnosta suositulla secureteam10-kanavallaan. Hän sanoo sarkastisesti videolla, että jälleen kerran NASA:n livelähetys muuttui siniseksi ruuduksi mielenkiintoisen näyn ilmestyttyä ruutuun. Avaruuskävelyvideo alkaa 5:08 kohdalta.