Spaissari-Geri kiistää lesboseksin Mel B:n kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spice Girls yhtyeessä laulaneet Mel B ja Geri, eli Melanie Brown ja Geri Horner, olivät äsken otsikoissa kertaluonteisen lesboseksisessionsa vuoksi. Mel B teki paljastuksen Life Stories -keskusteluohjelmassa. Nyt Geri Horner on kiistänyt väitteet yhden illan jutusta.

Nyt Geri Hornerin edustaja on kommentoinut seksikohua ja väittänyt lesboseksiväitteen olevan valhetta. Gerin kerrotaan rakastavan Spice Girlsin jäseniä ja tukevansa heidän elämää, mutta väitettyä yhden illan juttua ei ole tapahtunut Mel B:n kanssa. Äitienpäivänä julkaistu valeuutinen on saanut Gerin harmistumaan, Aol uutisoi.

Mel B kertoi äsken keskusteluohjelmassa, että hänen ja Gerin välinen seksiseikkailu vain tapahtui, eikä se ollut mitenkään tärkeä juttu. Se vain tapahtui. Kikatimme sille aikamme ja siinä se. Se tapahtui vain yhden kerran, juttelimme siitä, eikä se tule enää koskaan tapahtumaan uudestaan. Se oli ainutkertaista, Mel Be kertoi Life Stories -keskusteluohjelmassa.

Hän toivoo, että Geri ei suutu asian paljastamisesta, koska se oli vain hauska ja huoleton seksikerta. Samassa haastattelussa Mel B paljasti, että tyttöbändin jäsenet saattoivat toisinaan pussailla keskenään. 43-vuotias Mel B kertoo seksiseikkailun tapahtuneen yli 20 vuotta sitten.