Eevi Teittinen säväyttää somessa: ”Päätyy helposti vertailemaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuvassa Selviytyjät Suomi -ohjelmassa taannoin nähty fitness-tähti Eevi Teittinen oli taannoin kihloissa räppäri Uniikin kanssa, mutta suhde päättyi lopulta eroon.

https://www.instagram.com/p/Bvtsea4DgDk/

Nyt Teittinen nähdään sosiaalisessa mediassa poseeraamassa bikineissä rantavedessä. Upeavartaloinen Eevi kommentoi kuvansa yhteydessä nimenomaan bikinikuntoa, joka on ajankohtainen kesän lähestyessä.

– Kauniista ajatuksesta huolimatta sitä päätyy helposti vertailemaan itseään muihin. Oon kuitenkin sata varma siitä, että oli oma keho minkälainen tahansa, voi sen kanssa olla sinut, Eevi kommentoi.

– Kaikki muutokset lähtee ytimestä, koska keho ja mieli on yhtä. Kun mieli on viritetty, seuraa keho perässä juuri sinne, mihin sen kuuluukin. Muistetaan se tänä keväänä ja kesänä, kun aletaan miettiä sitä kesäkuntoa.

https://www.instagram.com/p/Bu4OPl0DqwW/

Taannoin Teittinen kertoi olevansa koukussa avantouintiin.

– Avantouinti on parasta. Pari vuotta tätä harrastusta takana ja edelleen yhtä koukuttava, miellyttävä, rentouttava, sekä palauttava kokemus. Käyn uimassa noin 1 min verran kevyitä vetoja 4 kertaa. Jokaisen pulahduksen välissä saunon kunnolla, Eevi Teittinen kertoi.