Nainen haastettiin oikeuteen – rakensi tontilleen Kiviset ja soraset -kylän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanfranciscolainen lehtimoguli Florence Fang on haastettu oikeuteen, koska hän on rakentanut Hillsboroughissa omistamalleen tontilleen tutun kylän piirretystä Kiviset ja soraset -sarjasta. Kaupunkilaiset eivät halua dinosauruksia asuinalueelleen.

Kalifornialaisessa kaupungissa kuohuu. Hillsboroughissa vuodesta 2017 piilopirttiään pitänyt Florence Fang on haastettu oikeuteen. Syynä on naisen rakentama Kiviset ja soraset -kylä. Kaupungin mukaan hän ei ole anonut rakennuslupaa projektilleen.

Naisen asianajaja puolustautuu, että ihmiset ovat kehuneet mielikuvituksellista näkyä ja ihmiset saavat pystyttää omille takapihoilleen mitä haluavat. Asiaa puidaan pian oikeudessa. Siihen saakka ohikulkijat voivat vielä ihailla dinosaurusten ja värikkäiden sienten täyttämää pihaa.