Murtovaras nukahti Tampereella kesken rötöksen – poliisi löysi autosta nukkumasta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo ottaneensa viime yönä kiinni pakettiautoon murtautuneen kolmekymppisen miehen. Hän oli nukahtanut autoon kesken keikkaansa.

Poliisipartio oli hälytetty Tampereen Ristimäenkadulle viime yönä kello 01:21. Hälytyskeskukseen oli ilmoitettu vahingonteosta, jossa oli rikottu mopoautoa. Poliisit totesivat paikan päällä, että mopoautoon oli murtauduttu. Mopoauton subwoofer ja vahvistin oli anastettu.

Äänentoistolaitteet löytyivät hetkeä myöhemmin parkkipaikan laidalta. Samassa selvisi, että myös läheiseen pakettiautoon oli murtauduttu. Tekijä osoittautui poliisin vanhaksi tutuksi, joka oli nukahtanut pakettiautoon kesken murtokeikkansa. Hänet toimitettiin poliisiasemalle ja miestä epäillään muun muassa varkaudesta.