Aviciin uusi levy ilmestyy – ensimmäinen single jo ensi viikolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi sitten traagisesti itsemurhan myötä menehtynyt poptähti Tim ”Avicii” Bergling tullaan todennäköisesti näkemään vielä hittilistojen kärkikahinoissa kuolemastaan huolimatta. Avicii mehehtyi levynteon loppusuoralla.

Nyt tuotanto on saatu valmiiksi ja uutta musiikkia on luvassa hyvin pian. Universal Music kertoo, että TIM-niminen uusi albumi julkaistaan 6. kesäkuuta. Albumilta lohkaistava esimmäinen single on nimeltään SOS ja se julkaistaan jo tällä viikolla 10. huhtikuuta.

Levy-yhtiön mukaan albumilta löytyy peräti 16 kappaletta. Kappaleet on viimeistelty sellaiseksi, josta tuottajat arvelivat Aviciin pitäneen. Albumin tuotto ohjataan Tim Bergling Foundationille, eli hyväntekeväisyyteen. Järjestö tukee mielenterveysongelmaisia nuoria, jotta nämä eivät päätyisi itsemurhaan.