Netflix sekoitti Beyonce-fanit – dokumentti Coachella-esiintymisestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Beyoncen faneja hemmotella pääsiäisen alla. Tulevassa Netflix-dokumentissa kurkistetaan tähden viimevuotisen Coachella-esiintymisen kulissien taakse.

Netflixin Twitteriin ilmestyi taannoin Homecoming-nimisen ohjelman mainos. Salamyhkäisestä projektista ei tarjottu muuta tietoa, mutta Beyonce-fanit noteerasivat nopeasti sen fontin olevan sama kuin Beyoncen Coachella-konsertin oheistuotteissa.

Fanien spekulaatiot osoittautuivat pian osuneen nappiin. Netflix julkisti trailerin, joka paljasti 17. huhtikuuta ilmestyvän Homecomingin olevan tähden Coachella-konsertistä kertova dokumenttielokuva.

Beyoncen viimeaikaisista projekteista, kuten vuoden 2016 Lemonade-albumista, on tiedotettu hyvin vähän etukäteen. Tähden viimeisin albumi on viime vuonna julkaistu Everything is Love, jonka hän teki yhteistyössä aviomiehensä Jay-Z:n kanssa.