Josie Canseco nakuili – pyyhe valahti uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jose Canseco on kuubalaistaustainen, mutta Yhdysvalloissa ammattiurheilijana uransa luonut baseball-tähtipelaaja. Nykyisin isä on jäämässä jälkikasvunsa varjoon, sillä hänen 21-vuotias tyttärensä Josie Canseco tekee parhaillaan nousua mallimarkkinoille.

View this post on Instagram

just out here doing my best at this whole life thing 🤷🏼‍♀️

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on

Tällä kertaa nuori kaunotar on esitellyt sosiaalisessa mediassa alastonta vartaloaan uima-altalla, jossa hän nautti välipalaa ponnahduslaudan päällä istuskellen. Kuvaa ikuistettaessa pyyhe valahti alas siten, että Josien takapuoli paljastui.

View this post on Instagram

coachella comin back around🌴

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on

View this post on Instagram

cue island in the sun by weezer 🧡

A post shared by 🌸 (@josiecanseco) on

22-vuotias Josie Canseco on urheilutähti Jose Cansecon ja Jessica Cansecon ainoa lapsi. Vanhemmat erosivat vuonna 2000 vain neljän vuoden avioliiton jälkeen. Playboyn haastattelussa mallikaunotar kertoi olevansa lopen kyllästynyt vastaamaan kysymyksiin kuuluisasta isästään.