Portugalissa voit yöpyä valtavassa tynnyrissä – luksusta viinitilalla

Lux Matkailu · Stara.fi

Ympäri maailmaa löytyy lukemattomia erikoisia majoituspaikkoja, joista Suomessa sijaitsevat muun muassa monet lasi-iglut. Nyt portugalilainen viinitila on avannut matkailijoille niin ikään erikoisen mahdollisuuden yöpyä valtavassa tynnyrissä. Viinin maistelun jälkeen turisti voi siis painaa päänsä tyynyyn tynnyriin rakennetussa hotellihuoneessa.

Quinta da Pacheca

Kyseessä on Portugalin Dourossa sijaitseva Quinta da Pachecan viinitila, jossa on nyt yhteensä kymmenen tynyrihuonetta. Ne ovat viinitilallisten Paulo Pereiran ja Maria do Ceu Goncalvesin ideoimia.

Jokaisessa puusta rakennetussa tynnyrissä on oma kylpyhuone, suuri sänky ja kattoikkuna sekä oma pieni terassi, langaton verkkoyhteys ja ilmastointi. Varsinainen ruokailu ja viininmaistelu tapahtuvat viinitilan päärakennuksessa. Yhden yön majoitus tynnyrissä maksaa noin 250 euroa.