Eva Longoria joogasi bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Noin kaksi vuotta sitten José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria sai esikoisensa kesäkuussa 2018. Avioparin perhe kasvoi tuolloin pienellä pojalla, joka nimettiin Santiago Enrique Bastóniksi.

View this post on Instagram

Ohmmmm or Ommmmm depending who you are 😎

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Viime aikoina Eva on pitänyt matalaa profiilia sosiaalisesta mediasta perheenlisäyksensä vuoksi, mutta nyt hän on julkaissut itsestään kuvan joogaamassa kotinsa takapihalla. Jooga-asuna hänellä olivat tyylikkäät punaiset bikinit.

Täydelliset naiset -televisiosarjasta supertähdeksi noussut Eva Longoria muutti taannoin yhdessä 49-vuotiaan aviomiehensä kanssa Bel Air Crestissä sijaitsevaan kartanoon, jossa he aikovat kasvattaa poikansa.

View this post on Instagram

Tacos anyone?! #HappySaturday 💃🏻

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on