Emily riisui housujaan – miesten pasmat kuvasta aivan sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

View this post on Instagram

Yesterday part II

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Estoton Emily on tällä kertaa poseerannut kameralle poikkeuksellisen viettelevässä kuvassa, jossa hän on riisuvinaan housunsa kameran edessä. Ainakin tykkäysten ja kommenttien määrän perusteella kuva on osunut täydellisesti maaliin ja saanut miesten pasmat sekaisin.

View this post on Instagram

Yesterday @livincool

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.