Huawei P30 saa toukokuussa jatkoa – pikkuveli kauppoihin

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Huawei P30 -älypuhelinuutuus saa toukokuussa seuraa, kun Huawei P30 Lite tulee myyntiin. Trendiväreillä viimeistelty uutuus tuo tekoälyn varustetun 48 megapikselin kolmoiskameran uuteen hintaluokkaan.

Huawei P30 Lite sisältää kahdeksan megapikselin ultralaajakulmakameran, syvyyskameran ja 48 megapikselin pääkameran, jonka kuvanlaatu riittää suuremmankin tulosteen tai julisteen painattamiseen. Yhä useampi valitsee perinteisen kameran sijasta älypuhelimen päivittäiseen käyttöön. Huawei P 30 Liten kolmoiskamera vastaa tähän tarpeeseen tarjoten ominaisuudet pitkästä zoomista tarkkoihin lähikuviin, ultralaajakulmaperspektiiviin ja kuvaefekteihin.

Huawei P30 Lite on yksi ensimmäisistä älypuhelimista, joka tukee 120 asteen näkökenttää. Se on kaksi kertaa laajempi kuin tavanomaisissa älypuhelimissa, minkä ansiosta P30 Lite pääsee oikeuksiinsa erityisesti maisemia ja kaupunkisiluetteja kuvattaessa. Videokuvauksessa laitteen 480 fps -superhidastus hidastaa kuvattavan kohteen nopeuden jopa 16 kertaisesti.

Huawei P30 Lite tukee myös videosoittoääniä, joita käyttäjät voivat luoda lataamalla videotiedostoja verkosta ja sosiaalisesta mediasta. Päivityksen myötä Huawein älypuhelimista tuttu GPU Turbo tukee yhä useampia mobiilipelejä, mikä tekee pelikokemuksesta yhä sujuvampaa. Huawei P30 Liten suositushinta on 349 euroa.