20-vuotias Delilah Belle Hamlin kuin bikinimalli – äiti julkaisi kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Lisa Rinna on monille suomalaisille tuttu elokuva- ja televisiorooleistaan. Hän itse viihtyy yhä edelleen harvakseltaan julkisuudessa, mutta nyt hänen 20-vuotias tyttärensä Delilah Belle Hamlin on tekemässä kovaa nousua julkkismarkkinoilla.

View this post on Instagram

💗 Hey there Delilah

A post shared by Lisa Rinna (@lisarinna) on

Delilah tekee jo nyt menestyksekästä malliuraa ja hän julkaisee itsekin runsaasti kuviaan sosiaalisessa mediassa, mutta nyt äiti Lisa on julkaissut näyttävän kuvan tyttärestään keinumassa uimapuvussa.

View this post on Instagram

Pre Coachella Vibes! ✨ @victoriassecret

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on

View this post on Instagram

now that i have your attention..

A post shared by DELILAH BELLE (@delilahbelle) on

20-vuotias Delilah Belle Hamlin ei ole pudonnut kauas puusta mitä tulee näyttävään ulkonäköön ja upeaan vartaloon. Myös hänen äitinsä Lisa Rinna on jakanut innoissaan tyttärensä upeita mallikuvia sosiaalisessa mediassa ja erityisesti Instagramissa. Delilah on poseerannut usein siskonsa Amelia Gray Hamlinin kanssa, sillä sisko aloittelee niin ikään parhaillaan omaa malliuraansa.