Abigail Ratchfordin ajoasu vailla vertaa – tällä kaula-aukolla ei sakkoja saa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

View this post on Instagram

Motorsporttttt ; ) 🏎🏎🏎 @fashionnova 🔥🔥🔥

A post shared by ⚡️ A R ⚡️ (@abigailratchford) on

Tällä kertaa Abigail Ratchford nähdään poseraamassa luksusauton vierellä poikkeuksellisen näyttävässä ajoasussa. Sininen asu tarjoaa nimittäin todella näyttävän kaula-aukon, jonka edessä pienestä ylinopeudesta auton pysäyttävä lainvalvojakin voisi tyytyä varoituksen antamiseen.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.