AL: Temptation Islandin Juho avautui kuvausten jälkeen: ”Ei mahdu kuin pahimmat toilailut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositussa Temptation Island -realitysajassa seurataan muutaman seurustelevan pariskunnan elämää sinkkumiesten ja -naisten houkutusten keskellä. Tähän mennessä värikkäin kuluvan kauden hahmoista on ollut tamperelainen 21-vuotias Juho Kankkunen.

Temptation Island Suomi 2019
Temptation Island Suomi 2019

Juho on tarjonnut televisioviihdettä katsojille toistuvilla ”hölmöilyillään”, joissa hän päätyy viinanhuuruisten juhlien myötä esimerkiksi harrastamaan seksiä sinkkunaisen kanssa huolimatta toisessa resortissa odottavasta tyttöystävästään.

Nyt Kankkunen valotti Aamulehdelle hieman realitysarjan tekemisen taustoja. Hän nimittäin paljasti esimerkiksi, että ohjelman tuotantotiimi kykenee materiaalia valitsemalla muokkaamaan ihmisten mielikuvaa jopa hieman todellisesta poikeavaksi.

– Eivät ihmiset ole niin kauniita kuin telkkarissa näyttää. Temppareissa kahden päivän ajalta tehdään yksi jakso, eli 48 tuntia tiivistetään reiluun 40 minuuttiin. Sinne ei mahdu kuin pahimmat toilailut, mutta on siellä paljon hyvääkin, Juho Kankkunen kommentoi Aamulehdelle.