Eronnut Pete Davidson tuhlasi McDonaldsissa – tarjosi burgerit koko elokuvateatterille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koomikko Pete Davidson erosi taannoin 20 vuotta vanhemmasta tyttöystävästään, näyttelijä Kate Beckinsalesta. Eron jälkeen tähti päätti törsätä toden teolla rahaa lahjoittamalla pikaruokaa ystäville ja tuntemattomille.

Stand up -kiertueella ollut Davidson vietti vapaailtaa ystäviensä kanssa menemällä katsomaan Avengers: Endgame -elokuvaa. Hän tarjosi ystävilleen, kaikille näytöksen muille katsojille ja elokuvateatterin henkilökunnalle ilmaiset ruoat McDonald’sista.

Davidsonin avokätisyys maksoi hänelle Page Six -sivuston mukaan yhteensä 400 dollaria, eli noin 360 euroa. Katsojat olivat eleestä todennäköisesti kiitollisia, sillä ainakaan heidän ei tarvinnut olla nälkäisiä kolmituntisen elokuvan aikana.