Aida julkaisi uuden Ookoo-singlen: ”Sydän tuntuu taas ehjältä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Festarilavallakin tulevana kesänä esiintyvä artistitulokas Aida on noussut ryminällä kotimaiselle pop-kentälle. Häneltä on ehtinyt ilmestyä vuodessa kolme kappaletta, jotka saavat nyt seurakseen uuden OoKoo-singlen.

– Single kertoo siitä ihanasta tunteesta, kun vanhat haavat ovat enää vain muisto. Aika on tehnyt tehtävänsä ja sydän tuntuu taas ehjältä, Aida fiilistelee.

Itä-Suomessa varttunut, mutta pääkaupunkiseudulla jo pitkään vaikuttanut räväkkä artisti on yhdistellyt julkaisuillaan vahvaa sanomaa, monipuolista ilmaisuvoimaa ja ajankohtaista tuotantoa. Esikoissingle Kato mun sormee käsitteli lähisuhdeväkivaltaa omakohtaisten kokemusten kautta, ja tähän mennessä striimatuin kappale Kuplamuovii kävi kehopositiivisuuden sanomalla vihapuhetta vastaan.

Materiaalinsa yksin sanoittavan Aidan tutkaparina toimii Matias Melleri, jonka kanssa laulaja-lauluntekijä myös säveltää kaikki kappaleensa. Aidan live-energiaa pääsee seuraavaksi todistamaan Hyvinkään Amarillossa 17. toukokuuta.