Peltipoliisilta pysäyttävä kuva rekkakuskista: ”#ylinopeus #piittamattomuus”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisi julkaisee ajoittain peltipoliisien tallentamia huomionarvoisia kuvia myös julkisesti. Nyt poliisin liikenneturvallisuuskeskuksen johtaja Dennis Pasterstein on julkaissut verkossa kuvan, joka paljastaa rekkakuskin vakavan piittaamattomuuden muiden turvallisuudesta.

Ylinopeuden vuoksi peltipoliisin tallentamassa kuvassa nähdään miten kuljettaja käyttää ajon aikana sekä kannettavaa tietokonetta että matkapuhelinta. Hänellä ei siis riittänyt kykyä havainnoida muuta liikennettä saati nopeusrajoituksia. Kuljettaja vaaransi jopa muiden tielläliikkujien hengen.

– Kuljettajan tehtävänä on keskittyä ajamiseen. Tämä kuljettaja valitettavasti suuntasi keskittymisensä sekä kannettavaan tietokoneeseen että matkapuhelimeensa. #ylinopeus #piittamattomuus, Dennis Pasterstein kommentoi kuvaa.