Lokki putosi tikka masala -keitokseen – muuttui oranssiksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Linnuilla ja muilla eläimillä ei pitäisi olla mitään asiaa ruoanlaiton pariin, elleivät ne itse ole aineksina. Nyt kuitenkin Britanniassa eräs liian utelias lokki päätyi liian lähelle ja sitä myöden itse pataan.

Walesissa sijaitsevalla ruokatehtaalla sattui välikohtaus, joka oli koitua lokin kohtaloksi sen yritettyä saada herkkupalaa itselleen. Lintu päätyi nimittäin yllättäen tikka masala -pataan, josta tehtaan henkilökunta joutui sen pelastamaan. Padasta päästyään lintu oli muuten hyvävointinen, mutta yltä päältä kastikkeessa.

Eläinsairaalaan hoidettu lintu oli samalla vaihtanut myös väriä, sillä se oli muuttunut kokonaan oranssiksi. Eläinsairaalan väki kuvasi linnun ennen kuin se hoidettiin kuntoon pesuaineella. Oranssi väri saatiin poistettua, mutta curryn tuoksua edes pesuaine ei saanut linnusta. Eläinsairaalan henkilökunnan mukaan lintu tuoksui herkulliselta, mutta pääsi silti poistumaan paikalta elävänä.