Tiedätkö jo Clint Eastwoodin pojan? Näiden kuvien jälkeen et voi unohtaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäveteraani Clint Eastwoodilla on kahdeksan lasta. Yksi heistä on 33-vuotias näyttelijänuraa tahollaan luova Scott Eastwood. Poika on perinyt isänsä karisman ainakin ulkonäköönsä.

Suhteellisen pienissä rooleissa vielä nähty Scott Eastwood on komea ilmestys ja saa varmasti ainakin naispuolisten ihailijoiden sukat pyörimään jaloissa. Hänellä on yli kolme miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Kokosimme alle muutamia kuvia Scott Eastwoodista, mikäli komistus on saattanut jäädä aiemmin vaille huomiota. Hän aloitteli taannoin uraansa äitinsä Reeves-sukunimellä, koska ei tahtonut isänsä ansioiden myötävaikuttaa hänen menestymiseensä. Hänet nähtiin viimeksi elokuvassa Pacific Rim: Uprising.