Lady Gaga seksikkäänä Met-gaalassa – vaihtoi neljä kertaa asua punaisella matolla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nykyään Hollywood-näyttelijänäkin uraa tehnyt Lady Gaga ei ole menettänyt särmäänsä. Tämä kävi selväksi Met-gaalan punaisella matolla, jossa tähti loksautti leukoja auki kuin vanhoina hyvinä aikoina.

New Yorkin Met-gaalan tämän vuoden teema on camp, mikä näkyi myös Gagan tyylissä. Tähti poseerasi pelkästään punaisella matolla neljässä eri Brandon Maxwellin suunnittelemassa asukokonaisuudessa. Gaga asteli matolle pinkissä koko vartalon peittävässä viitassa. Se vaihtui yllättäen mustaan korsettiin ja mekkoon.

Seuraavaksi tähti nähtiin vaaleanpunaisessa mekossa ja aurinkolaiseissa samalla kun hän lisäsi väriin sopivaa huulipunaa. Lopuksi Lady Gaga villitsi yleisön ja valokuvaajat riisumalla mustiin kristallialusvaatteisiin ja keikistelemällä heille Metropolitanin taidemuseon portakoissa.