Nainen löi pikkupoikaa Jumbon parkkihallissa – poliisi etsii tekijää

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Itä-Uudenmaan poliisi etsii naista, joka löi vantaalaisessa kauppakeskus Jumbon parkkihallissa kolmevuotiasta poikaa 2. toukokuuta. Naista pyydetään ilmottautumaan viranomaisille. Hän asioi valvontakameramateriaalin perusteella kauppakeskuksessa välikohtauksen jälkeen.

Poliisi pyytää toistamiseen tiedotteessaan lasta lyönyttä naista ilmottautumaan viranomaisille. Asia liittyy Jumbon parkkihallissa tapahtuneeseen välikohtaukseen, jossa perheen kolmevuotiasta poikaa lyötiin selkään viime viikon torstaina. Poliisi on selvittänyt asiaa, ja hänen käyntinsä on tallentunut kauppakeskuksen valvontakameralle.

Poliisi pyytää myös tapahtuman todistanutta, lastenrattaiden kanssa liikkeellä ollutta miestä, ilmoittautumaan poliisille tapahtuman kulun selvittelyä varten. Asianosaisia pyydetään ilmoittumaan virka-aikana poliisin numeroon P. 0295 438975.