Teiniäiti Jenelle Evans luki potkuistaan netistä – MTV ilmoitti hänelle vasta myöhemmin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime aikaiset tapahtumat ovat olleet liikaa suositulle MTV-televisiokanavan Teen Mom -sarjan tuotantoyhtiölle. Jenelle Evansin aviomies David Eason ampui perheen koiran. Mies poistettiin aiemmin sarjasta ja nyt myös Jenelle sai lähtöpassit.

Jenelle Evans luki erottamisesta viihdelehtien sivuilta, ennen kuin MTV ilmoitti asiasta hänelle. Jenelle Evans nousi kuuluisuuteen 16 and Pregnant -sarjan toiselta tuotantokaudelta vuonna 2010. Sittemmin hänen elämäänsä on seurattu Teen Mom -sarjassa. Televisioura on nyt päättynyt, mutta Jenelle aikoo jatkaa elämäänsä julkisuudessa tavalla tai toisella, E! News uutisoi.

Jenelle Evans ja hänen miehensä David Eason saivat kaksi vuotta sitten Ensley-tytön. Evansilla on jo kaksi aiempaa lasta Jace ja Kaiser kahden eri miehen kanssa. MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan entinen tähti Jenelle Evans tunnetaan myös naisen heroiinikoukusta, vankilatuomioista ja sotkuisesta suhteesta entisiin miehiinsä.

View this post on Instagram

🙃💓 #Selfie

A post shared by Jenelle Eason (@j_evans1219) on