Krista Siegfrids bikineissä – nauttii Euroviisuista näyttävästi Tel Avivissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokusen vuoden hiljaiseloa median valokeilasta viettänyt Suomen taannoinen euroviisuedustaja Krista Siegfrids ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan. Kaunotar on ahkeroinut kovasti kulissien takana, ja parhaillaan hän on nauttimassa Euroviisujen tunnelmasta Israelin Tel Avivissa.

Nyt Krista nähdään poseeraamassa viisuhotellinsa uima-altaalla bikineissä. Lähestyvät viisut eivät siis pidä popkaunotarta vielä täysin kiireisenä, sillä aikaa liikenee vielä myös altaalla nauttimiseen. Taannoin Krista julkaisi bikinikuvan itsestään myös Dubaista.

Krista Siegfrids nousi taannoisten Euroviisujen myötä myös kansainvälisiin otsikoihin, kun hänen kuuluisa lesbosuudelmansa toisen naisen kanssa nostatti kilpailujen aikaan laajasti kohua. Kristan Ding Dong! -esikoisalbumi julkaistiin toukokuuusa 2013.