4-vuotias poika soitti hätänumeroon – oli tulikuumassa autossa kuuden lapsen kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla kuolee vuosittain lukuisia lapsia, koska heidät on jätetty autoon kesähelteillä. Nyt eräs nelivuotias pikkupoika on noussut Yhdysvalloissa sankariksi soitettuaan hätänumeroon jäätyään kuumaan autoon yhdessä kuuden muun lapsen kanssa.

Marylandin osavaltiossa 10. toukokuuta seitsemän lasta autoon jättänyt oli 37-vuotias nainen, joka oli myös kahden autossa olleen lapsen äiti. Hänet pidätettiin ja nainen tulee saamaan syytteen oikeudessa. Nainen oli lähtenyt ostoksille ja jättänyt lapset kuumaan autoon, jossa lapset ehtivät olla noin 20 minuuttia.

Nelivuotias soittaja ei tiennyt missä he olivat, mutta poliisi kykeni paikantamaan puhelimen sijainnin. Paikalle saapui myös ambulanssi. Tapahtuneesta kertoi Charles Countyn poliisi tiedotteessaan, jonka mukaan lapset olivat hiestä märkiä ja peloissaan. Ulkolämpötila oli tuolloin varjossa 26 astetta. Marylandin laki kieltää alle kahdeksanvuotiaiden lasten jättämisen autoon ilman vähintään 13-vuotiasta henkilöä.