Huawei eSportsiin HAVU Gamingin kumppaniksi

Digi Pelit Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Huawei käyttää urheilusponsorointia ja vaikuttajamarkkinointia markkinoinnissaan. Nyt Huawei on ilmoittanut tekevänsä avauksen Suomen eSports-kenttään lähtemällä HAVU Gamingin kumppaniksi.

Esportsin seuraajat ja pelaajat ovat teknologiasuuntautuneita edelläkävijöitä ja käyttävät uusimpia peli-, striimaus- ja kuvauslaitteita, joten Huaweilla on synergiaa eSports-kentän kanssa. Esports on nouseva ja voimakkaasti kasvava laji, jonka kehityksessä Huawei haluaa olla mukana.

HAVU Gaming on vuonna 2017 perustettu suomalainen eSports-organisaatio, jonka tavoitteena on suomalaisen kilpapelaamisen kehittäminen. Nuoret pelaajat tarvitsevat tukea, jotta pystyvät harjoittelemaan ammattimaisesti ja kehittymään maailman huipulle. Huawei ja HAVU Gaming lähtevät yhdessä rintamassa kehittämään suomalaista esports-osaamista maailman huipulle.

HAVU pyrkii tuomaan tuoreelle alalle ammattimaista otetta. HAVUlla on kilpapelijoukkueet Counter Strikessa, Fortnitessa ja kilpapelaajia Hearthstonessa, sekä erilaisia striimaajia HAVU Stream teamissa. HAVU on voittanut viime vuosina muun muassa Lantrekin, Assemblyn ja Grail Questin Counter Strike -mestaruuksia, ja valittiin viime vuonna Suomen Elektronisen Urheilun Liiton Vuoden Joukkue -palkinnon saajaksi.