Perhe löysi rannalta kultakimpaleen – rahahuolet katosivat kertaheitolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Onnenpotkuksi voi nimittäin varsinkin sitä, että sattuu löytämään rannalta jotain todella arvokasta. Näin kävi nyt australialaiselle perheelle, joka löysi rannalta suuren kultakimpaleen. Victorian osavaltion Bendigosta löytynyt kultakimpale painaa 624 grammaa ja sen arvo on noin 25.000 euroa.

Isä oli kävelyllä kahden tyttärensä kanssa, kun he näkivät maassa jotain tavallisesta poikkeavaa, Bendigo Advertiser -lehti uutisoi. Isä ehti kävellä kimpaleen ohi, mutta tytär potkaisi sitä sattumalta. Tämän jälkeen he suuntasivat läheiseen kauppaan, jossa punnitsivat kullan vaa’alla.

Perheen pyynnöstä heidän nimiään ei kerrottu julkisuuteen. He tietävät, että kultalöydön lähettyvillä on aina todennäköisempää löytää lisää kultaa, joten he aikovat palata samalle paikalle etsimään uusia kulta-aarteita. Perhe on omien sanojensa mukaan kärsinyt talousvaikeuksista, jotka ovat kuitenkin nyt ohi.