Upeaa Darude ja Sebu! Suomen esitys meni tyylikkäästi – nyt peukut pystyyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden Euroviisut ovat käynnistyneet, kun ensimmäinen semifinaali on parhaillaan käynnissä Israelin Tel Avivissa. Suomea edustavat Ville ”Darude” Virtanen ja Sebastian Rejman esiintyivät juuri hetki sitten, ja show oli todella näyttävä.

Ainakin ulkoisesti näytti siltä, että Suomen viisuesitys meni suunnitelmien mukaisesti. Kontrasti kahteen ennen Suomea esitettyyn kappaleeseen oli selkeä, sillä vasta Suomen kappale innosti viisuyleisön tanssimaan villisti.

Euroviisujen harjoitukset, Kuva: Andres Putting
Euroviisujen harjoitukset, Kuva: Andres Putting
Euroviisujen harjoitukset, Kuva: Andres Putting

Mikäli Suomi selviytyy tänään finaaliin, kilpaillaan se lauantaina 18. toukokuuta. Tänään kilpailtavan ensimmäisen semifinaalin lisäksi toinen semifinaali kilpaillaan torstaina. Darude lähetti aiemmin tänä iltana terveiset Staran lukijoille ja seuraajille suoraan Euroviisujen kulissien takaa. Katso terveiset alla olevalta videolta.

– Kiitos aivan järkyttävästi siitä supportista, jota on tullut. Jos siellä on kisastudioita, niin pitäkää peukkuja ja diggailkaa ja hurratkaa. Diggailkaa muitakin biisejä. Täällä on kaikki ihan sulassa sovussa ja muutenkin hyvä meininki. Staralle kiitos kaikesta positiivisesta raportoinnista. Niin se pitää mennäkin. Palataan asiaan, Darude kommentoi Euroviisuista.