Viisupettymys! Suomi jäi ilman finaalipaikkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluvan vuoden Euroviisut ovat käynnistyneet, kun ensimmäinen semifinaali on parhaillaan käynnissä Israelin Tel Avivissa. Suomea edustavat Ville ”Darude” Virtanen ja Sebastian Rejman esiintyivät semifinaalissa tyylikkäästi, mutta se ei riittänyt finaalipaikkaan.

Euroviisujen finaali kilpaillaan lauantaina 18. toukokuuta. Tänään kilpailtavan ensimmäisen semifinaalin lisäksi toinen semifinaali kilpaillaan torstaina. Tiistain semifinaalista jatkoon pääsivät Kreikka, Valko-Venäjä, Serbia, Kypros, Viro, Tsekki, Australia, Islanti, San Marino ja Slovenia.

– Kiitos aivan järkyttävästi siitä supportista, jota on tullut. Jos siellä on kisastudioita, niin pitäkää peukkuja ja diggailkaa ja hurratkaa. Diggailkaa muitakin biisejä. Täällä on kaikki ihan sulassa sovussa ja muutenkin hyvä meininki. Staralle kiitos kaikesta positiivisesta raportoinnista. Niin se pitää mennäkin. Palataan asiaan, Darude kommentoi Euroviisuista.

Euroviisujen harjoitukset, Kuva: Andres Putting
Euroviisujen harjoitukset, Kuva: Andres Putting
Euroviisujen harjoitukset, Kuva: Andres Putting