Bile-Dani julkaisi uuden kappaleen: ”Hetkiä nuoruuden rakkauksien parissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille television realitysarjoista alunperin tunnetuksi tullut Bile-Dani nähtiin taannoin esimerkiksi Temptation Island -ohjelmassa. Sittemmin hän ryhtyi musiikkiuralle ja julkaisi Syliisi-singlen, joka nousi suoraan Spotifyn Top 100 -listalle.

Katso tästä Bile-Danin videohaastatteluNyt Syliisi on saanut jatkoa uudesta singlestä, joka nimeltään Muistoja. Stara tavoitti Bile-Danin kommentoimaan tänään julkaistun kappaleen taustoja.

– Biisi sai alkunsa jo alkukeväästä 2018, kun ensimmäiset auringonpaisteet alkoivat lämmittämään ihoa sekä mieltä. Sanoitusten inspiraatiokärpänen löytyi, kun suljin silmäni ja aloin muistella yli kymmenen vuoden takaisia hetkiä nuoruuden rakkauksien parissa, Dani kertoo.

Nykyisin Espanjassa Eveliina-kihlattunsa kanssa asuva Bile-Dani kertoi lisäksi kuinka ”Tämä on se oikea” -rakastumiset antavat hänelle vielä nykyisinkin hymyn kasvoille. Uusi Muistoja-single kertoo nyt Danin näkemyksen teinivuosien viattomasta rakkaudesta.