Susanna Penttilä seksikkäissä lomakuvissa – nyt riittää kurveja!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakkauden pääkaupunki Pariisissa parhaillaan lomaileva yrittäjä ja malli Susanna Penttilä on julkaissut joukon lomakuvia Instagramiin. Hän on mieltynyt erityisesti rohkean oranssin sävyyn, mikä korostaa hänen muodokasta vartaloaan.

Oranssi väri saa Penttilän pepun näyttämään entistäkin herkullisemmalta persikalta. Ihmiset ovat antaneet Penttilälle palautetta, että naisen vartalo pääsee hänen asuvalinnoissaan oikeuksiinsa. Suuret rinnat, muhkea peppu ja todella hoikka vyötärö ovat Penttilän tavaramerkkeinä.

45-vuotiaalla Susanna Penttilällä on kaksi Ferrer-liikettä Helsingin seudulla. Hän on perustanut ensimmäisen yrityksensä 19-vuotiaana ja luonut vaateliikkeestään tunnetun menestystarinan. Hän on myymiensä asujen kävelevä malli.

View this post on Instagram

💛

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

View this post on Instagram

🍑 orange 🍑

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

View this post on Instagram

❌❌orange #summercolours

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

View this post on Instagram

#orange 🍑 #summercolours

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on