Tuure Boelius julkaisi Ihan Sama Mä Elän -singlen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkitubettaja Tuure Boelius on julkaissut uuden Ihan Sama Mä Elän -singlensä. Kappale on syntynyt yhdessä Olli Äkrään ja Kyösti Salokorven kanssa.

– Studiolla vallitsi hyvä fiilis ja oli hauska duunata iloista ja mukaansatempaavaa biisiä. Halusin tehdä hauskan, vapautta edustavan kesäbiisin, jota on kiva kuunnella hitaasti pimenevissä kesäilloissa. Heitin idean ilmoille ja aloimme yhdessä huippujen Olli Äkrään ja Kyösti Salokorven kanssa työstämään kappaletta, fiilistelee Tuure Boelius kertoo.

– Biisi tuli mun elämästä ja haluan sen avulla viestiä uskoa ja rakkautta elämään. Kappale on mulle jonkinlainen jatkumo edellisestä Vihaan rakastaa sua -singlestä, sillä kevät oli mulle raskasta aikaa, mutta nyt – ihan sama mä elän!

Tuure Boeliuksen 1. helmikuuta julkaistu Vihaan Rakastaa Sua -single debytoi suoraan Spotifyn TOP 50 -listan kolmannelle sijalle ja on striimannut reilut 1,5 miljoonaa kertaa. Artistin singlejulkaisut Naiivi ja Lätkäjätkä-Ville nousivat Spotifyn Suomen TOP 50 -listalla upeasti neljännelle sijalle ja ovat molemmat olleet radiosoitossa.