Haloo Helsingin hiteistä musikaali – ensi-iltaan 2020

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Haloo Helsinki! -yhtyeen musiikkiin pohjautuva Maailma on tehty meitä varten -musikaali saa kantaesityksensä Linnanmäen Peacockissa 6. helmikuuta 2020 ja esitykset jatkuvat Peacockissa 28. maaliskuuta saakka.

Stara

Musikaalin käsikirjoittavat Kiti Kokkonen ja Jenni Pääskysaari. Esityksen ohjaa kansainvälistä uraa tekevä Samuel Harjanne. Vastaavana kapellimestarina, musiikin sovittajana ja musiikkidramaturgina toimii Eeva Kontu. Musikaalin kantava teema on ystävyys ja siihen on poimittu mukaan Haloo Helsinki! -yhtyeen fanien elämän käännekohtia.

Instagram

– Biiseihimme pohjautuvaa musikaalia on suunniteltu jo pari vuotta. Nyt, kun tämä toteutuu, olemme asiasta todella innoissamme. Pyysimme faneiltamme tarinoita tueksi musikaalin käsikirjoitukseen. Saimme niitä luettavaksi huikean määrän, yhteensä satoja. Ne koskettivat meitä syvästi, joten suurkiitos teille kaikille, Haloo Helsinki! -yhtye kommentoi.