Bella Hadid teki näyttävän paluun someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bella Hadid ja poptähti The Weeknd palasivat viime vuonna yhteen, ja viime aikoina pariskunnan on uskottu suunnittelevan suhteeseen seuraavaa askelta. Hadid ja The Weeknd muuttivat lokakuussa yhteen laulajan New Yorkissa sijaitsevaan luksusasuntoonsa, mutta sittemmin he ryhtyivät viettämään hiljaiseloa julkisuudesta.

View this post on Instagram

Give me a slurpee & the beach n I’m a happy girl

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Maailman halutuimmaksi supermalliksi parin viime vuoden aikana nousseen Hadidin katoaminen julkisuudesta on aiheuttanut monenlaisia huhuja, mutta nyt hän on tehnyt näyttävän paluun julkaisemalla sekä bikini- että uimapukukuviaan sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Summer came like cinnamon Sosweet 🍯

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

View this post on Instagram

VOGUE SPAIN by @zoeygrossman 🖤

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on

Huippumalli Bella Hadidilla ja poptähti The Weekndillä on pitkä historia toistensa kanssa. The Weeknd, oikealta nimeltään Abel Makkonen Tesfaye, ja Hadid alkoivat sueurustelemaan ensi kerran vuonna 2015. Tämän jälkeen poptähti seurusteli 10 kuukautta Selena Gomezin kanssa, kunnes hän palasi yhteen Hadidin kanssa.