Elsa Hosk yläosattomissa Hollywoodissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elsa Hosk on 29-vuotias huippumalli, joka on tehnyt menestyksekästä malliuraa. Hän on esiintynyt Victoria’s Secretin näytöksissä jo vuosien ajan, mutta harva tietää, että Elsa Hosk on myös puoliksi suomalainen. Hänen isänsä Pål on kotoisin Ruotsista ja äiti Marja Suomesta.

View this post on Instagram

I got news 🥀

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Nyt Elsa on poseerannut Hollywoodin Sunset Stripillä sijaitsevan Sunset Tower -hotellin kulmahuoneen ikkunalla yläosattomissa. Alla kiitävän ikonisen kadun kulkijat tuskin huomasivat millainen supermalli heidän yläpuolellaan poseerasi. Pian tämän jälkeen hän ehti matkustaa jo Ranskan Cannesiin, jossa ikuistettiin hieman samankaltainen valokuva.

View this post on Instagram

Cannes jet lag ✨🌙💫

A post shared by elsa hosk (@hoskelsa) on

Taannoin suomalaistaustainen Elsa Hosk sai kunnian esitellä maailmalle Victoria’s Secretin kuluvan vuoden Dream Angels Fantasy Bra 2018 -rintaliivit, joiden arvo on miljoona dollaria. Nyt Elsa on julkaissut itsestään kuvia, joista toisessa hän nojailee sänkyyn ja toisessa on jo ehtinyt makoilemaan.