Lena Meyer-Landrut esitteli bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2010 Euroviisut voittanut Saksan edustaja, 28-vuotias Lena Meyer-Landrut, on viettänyt jo vuosien ajan hiljaiseloa kansainvälisestä julkisuudesta. Voittonsa jälkeen hän aiheutti kohua, kun hänen 18-vuotiaana tekemänsä nakuvideo päätyi verkkoon.

View this post on Instagram

Happy b-day me 💙🚤💦🌊🐬🧢

A post shared by Lena (@lenameyerlandrut) on

Viime aikoina Lena on nähty vain harvakseltaan kansainvälisessä julkisuudessa, vaikka Saksassa hän on usein otsikoissa. Nyt Meyer-Landrut on julkaissut kuvan, jossa hän juhlii syntymäpäiväänsä vaaleansinisissä bikineissä veneen kyydissä.

View this post on Instagram

Best birthday 💕

A post shared by Lena (@lenameyerlandrut) on

View this post on Instagram

OUT NOW 💚🔫

A post shared by Lena (@lenameyerlandrut) on

Satellite-kappaleellaan viisuvoiton ottanut Lena Meyer-Landrut päätyi Saksan viisukarsintoihin alunperin vahingossa surffailtuaan netissä ja ilmoittauduttuaan mukaan karsintoihin hetken mielijohteesta. Lena täytti viikkoa ennen Euroviisuja 19 vuotta. Kohuttuja nakukuvia ikuistettaessa hän oli vielä 17-vuotias.