Yllätyskäänne Hornet-kohussa! Ilmavoimat lähettää Hawkit saattamaan Leijonat kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kolmatta jääkiekon maailmanmestaruutta on juhlittu eilisestä illasta lähtien monin tavoin kautta maan, ja monissa kaupungeissa valmistaudutaan parhaillaan perinteisiin kultajuhliin. Aiemmin tänään Ilmavoimat tyrmistytti suomalaisia ilmoittamalla, ettei se aio lähettää Horneteja ilmaan.

Ilmavoimat on perinteisesti lähettänyt Hornetin tai pari saattamaan kotiin suomalaisia mestareita ja kultamitalisteja, mutta nyt perinne on yllättäen katkeamassa. Suomen tietotoimiston saamien tietojen mukaan ilmavoimat ei ehdi suorittaa saattamista harjoituskiireiden vuoksi, kun Leijonia kuljettava charter-lento Bratislavasta saapuu Helsinkiin noin kello 14.00 aikaan tänään.

Ilmavoimat

Suomen kaksi aikaisempaa maailmanmestaruuden voittanutta Leijona-joukkuetta on saanut Hornet-saattueen kuten myös esimerkiksi Iivo Niskanen voitettuaan olympiakultaa Pyeongchangissa. Somekohun myötä Ilmavoimat on nyt ilmoittanut, että se lähettää Hawkit ilmaan saattamaan Leijonat Helsinki-Vantaalle. Leijonat saavat siis Ilmavoimilta lopulta ansaitsemansa saattajat.