Pia Lambergin vartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista naiskauneutta ei kovin usein noteerata kansainvälisissä medioissa, vaikka samaan aikaan kaikkien naapurimaiden supermalleja ihaillaan esimerkiksi bikinikuvissa. Viime vuosina uraa maailmalla on kuitenkin tehnyt suomalainen missikaunotar Pia Lamberg.

Tällä kertaa Lamberg nähdään sosiaalisessa mediassa muun muassa poseeraamassa keltaisissa bikineissä beach volley -lentällä. Lisäksi hänet nähdään nykyisin usein myös erilaisissa fitness-kuvissa.

View this post on Instagram

😎 #mib Photo: @jjfitnessphoto

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.