Lempäälän paikallislehti muuttaa nimensä ”Mörkölän-Vesilahden Sanomat”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kolmas jääkiekon maailmanmestaruus on saanut Suomen sekaisin monin tavoin, ja erityisesti lempääläinen Marko ”Mörkö” Anttila on saanut aikaan todellisen kansanliikkeen. Pikkulapset laulavat parhaillaan Mörkölaulua ympäri maata, ja Muumi-mukien Mörkö-versiot myytiin loppuun.

Nyt myös Anttilan kotikunnan Lempäälän paikallislehti Lempäälän-Vesilahden Sanomat on päättänyt tempaista näyttävästi nimenmuutoksella. Stara kertoi eilen miten Lempäälän ympäristöön levisi jo MÖRKÖLÄ-tiekylttejä (Katso kuvat tästä), ja nyt vuorossa on paikallislehti. Se on nimittäin päättänyt muuttaa nimensä täksi viikoksi Mörkölän-Vesilahden Sanomiksi.

Lehden päätoimittaja Kari Pusa vahvisti asian Staralle ja paljasti, että lehdestä on päätetty ottaa heti tavallista suurempi painos. Jo nyt Lempäälässä nimittäin uumoillaan, että lehden erikoisversiosta on tulossa suosittu keräilyharvinaisuus.