Facebookin yhtiökokouksessa näyttävä protesti: ”Potkut Zuckerbergille”

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mark Zuckerbergin paikka Facebookin toimitusjohtajana ei ole kaikkien mieleen. Se kävi ilmi selkeästi yhtiön tuoreessa yhtiökokouksessa. Kokous järjestettiin Kaliforian Palo Altossa sijaitsevassa Nia-hotellissa.

Rakennuksen seinäällä nähtiin valtava heijastus, jossa Zuckerbergille vaadittiin potkuja. Protestin taustalla oli digioikeusjärjestö Fight for the Future. He halusivat lisätä ihmisten tietoisuutta Facebookin lukuisista yksityisyysskandaaleista, jotka ovat tapahtuneet Zuckerbergin ollessa yhtiön johdossa.

– Zuckerberg on ollut Facebookin ainoa johtaja sen 15-vuotisen taipaleen ajan. Sinä aikana käyttäjien yksityisyyden rikkomiseen pohjaavasta bisnesmallista ei ole millään tavoin pyritty hankkiutumaan eroon, Fight for the Future kirjoitti Medium-sivustolla.