Janni Hussi lekottelee bikineissä – aurinkolomalla Joel Harkimon kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten suosikkijulkkikseksi noussut fitness- ja realitykaunotar Janni Hussi seurustelee nykyisin niin ikään televisiosta tutun Joel Harkimon kanssa. Julkkispari nähtiin tammikuussa ensimmäisen kerran yhdessä, kun he saapuivat Urheilugaalan punaiselle matolle.

View this post on Instagram

Stress levels 📉

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Sittemmin yhteiskuvia on riittänyt, ja parhaillaan Janni ja Joel ovat viettämässä romanttista aurinkolomaa Kroatiassa. Tuoreimmissa somekuvissaan pari halailee ja pusuttelee hellästi, ja Janni on päässyt myös pulahtamaan porealtaaseen. Luonnolisesti Janni esittelee kuvissaan myös upeaa bikinivartaloaan. Hänen mukaansa Joel Harkimo on ensikertaa löhölomalla.

View this post on Instagram

Das Loma ♥️

A post shared by Jolle (@joelharkimo) on