Tässä se on! Ihmis-Kenin musiikkivideo julkaistiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brasilialaissyntyinen ihmis-Ken, eli Rodrigo Alves, julkaisi hiljattain Plastic World -nimisen kappaleen italialaisen plastiikkakirurgi Giacomo Urtisin kanssa. Klubibiisi nousi heti Italian ja Dubain tanssimusiikkilistojen kärkeen.

Nyt kappaleesta on tehty musiikkivideo. Videolla plastiikkakirurgian asiantuntijat esittävät erilaisia rooleja ja heidän ympärillään pyörii kauniita naisia. Video ei ole saavuttanut ainakaan heti jättimenestystä, sillä se on kerännyt ainoastaan 15.000 katselukertaa.

Rodrigo Alves kävi äskettäin Saksassa esittämättä uuden sinkkunsa televisio-ohjelmassa. Hän pääsi lunastamaan lempinimensä ihmis-Keninä pompatessaan ulos muovisen nuken pakkauslaatikosta. Maailmalla ahkerasti matkusteleva mies on tällä hetkellä Istanbulissa kuvaamassa elokuvaroolisuoritustaan.