Rammsteinin Tampereen konsertteihin myyty jo 50 000 lippua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalaisen metallisuuruuden Rammsteinin Tampereen Ratinan stadionilla perjantaina 9. elokuuta järjestettävään lisäkonserttiin myytiin ensimmäisen tunnin aikana yli 20.000 lippua, joten varsinaisen 10. elokuuta järjestettävän konserttipäivän kanssa lippuja on myyty jo yhteensä yli 50.000 kappaletta.

Varsinainen konserttipäivä myytiin syksyllä loppuun 10 minuutissa. Lisäkonserttiin on vielä jäljellä lippuja kentälle ja istumakatsomoon. Kaksipäiväisenä luvassa on Tampereen Ratinan stadionin historian suurin yksittäisen artistin konserttitapahtuma.

Aikamme suosituimpiin metallibändeihin lukeutuva Rammstein saapuu Suomeen osana Euroopan halkovaa massiivista stadionkiertuettaan. Myyntilistojen kärkisijoille kavunneen uutuusalbuminsa RAMMSTEIN toukokuussa julkaissut yhtye on luvannut ylittää tulevalla stadionkiertueellaan aiemmat konserttispektaakkelinsa rakentamalla järisyttävän näyttävästä esityksestään entistäkin suuremman.