Jättirintainen kohubimbo laihdutti – ryhtyi vegaaniksi ja löysi vyötärön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin sveitsiläisestä Aviva Rocks -nimisestä naisesta, jonka tavoitteena on näyttää mahdollisimman paljon uhkealta Barbie-nukelta. Nyt nainen on julkaissut seksikkäät muutoskuvat nettiin, joiden perusteella hän on hieman hoikistunut viime kesästä.

Parhaillaan Espanjassa asuva neitokainen on käyttänyt yhteensä 45.000 euroa kauneusleikkauksiin näyttääkseen mahdollisimman paljon Barbie-nukelta. Hän kertoo kärsivänsä histamiini-intoreranssista, jonka kuriin saatuaan ovat myös muutamat ylimääräiset kilot lähteneet.

Aviva Rocks on käynyt kauneusleikkauksissa lukuisia kertoja, mutta ei ole läheskään valmis näyttääkseen unelmiensa versiolta. Hän on kertonut haluavansa muistuttaa ultimaalista bimboa. Aviva Rocks on vegaani.